Tragedie de Craciun intr-o familie din Timis. Ce s-a intamplat

TIMIS. Momente teribile pentru o familie din Timis, care in loc sa sarbatoreasca cum se cuvine Nasterea Domnului, se pregateste de o inmormantare.

CITESTE SI: Cat de mult dureaza pana incepe modernizarea a zece drumuri judetene din Timis pentru care au fost obtinuti bani de la bugetul national 

Tragedia a avut loc chiar in dimineata de Craciun in localitatea Dragomiresti. Unul dintre membrii familiei, un barbat in varsta de 73 de ani, a vrut sa puna lemne in soba pentru a incalzi casa. Atunci s-a produs nenorocirea.

In timp ce punea lemne pe foc i s-a facut rau, cazand pe soba. Usa de la soba fiind deschisa i s-au aprins hainele. Incendiul a fost stins de catre rude. Barbatul a fost declarat de catre medici decedat in urma arsurilor de gradul 3-4 pe 90% din suprafata corpului„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

La fata locului a ajuns o autospeciala de la Departamentul de pompieri din Lugoj, cu 5 subofiteri, dar si o ambulanta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.