Vremea de Craciun la Timisoara si in Banat. Anuntul meteorologilor

Sarbatorile sunt un prilej de bucurie pentru toata lumea, si fiecare dintre noi isi doreste ca pe langa o masa imbelsugata, sa avem parte si de o vreme frumoasa care sa ne permita sa mergem in vizita la cei dragi.

CITESTE SI: Timisoara Saracens ramane cea mai buna echipa a Banatului, dar si a tarii, la rugby 

Ce primavara frumoasa traim in aceasta iarna. Asa s-ar putea rezuma starea vremii, atat in ziua de Craciun cat si in cele care urmeaza.

Meteorologii spun ca vremea va fi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada a anului. In ziua de Craciun, in Banat sunt asteptate temperaturi maxime de pana la 15 grade Celsius. Cerul va fi temporar innorat, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari in zona montana inalta.

CITESTE SI: Un Mos Craciun cu adevarat darnic. Ce cadou au primit zeci de oameni in Ajun

In a doua zi de Craciun vremea se mentine la fel de calda, temperatura maxima ajungand pana la 12 grade celsius.

Miercuri temperaturile raman la fel de ridicate, limita maxima inregistrandu-se la Resita, 14 grade. Si vantul isi va face simtita prezenta in Banat, cu intensificari in zona de munte. Dimineata, in zonele joase, soferii vor trebui sa fie mai atentie deoarece ar putea aparea ceata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.