Concerte de colinde si cadourile perfecte la Targul de Craciun de la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Au mai ramas cateva zile pana la Craciun, ocazie ideala pentru a gasi cele mai inspirate sugestii de cadouri la Iulius Mall Timisoara si de a asculta colinde.

Pregatirile pentru intalnirea cu Mos Craciun sunt mai usor de realizat la Iulius Mall, acolo unde se desfasoara un targ de cadouri pentru intreaga familie. Astfel, la demisolul mall-ului, 45 de expozanti ii intampina pe clienti cu o varietate de propuneri. Vizitatorii vor gasi decoratiuni de sarbatori, globuri, lumanari parfumate si sapunuri aromate, produse din lut si nu numai personalizate, accesorii handmade din piele sau lemn, goblenuri, dulciuri, produse traditionale si de cofetarie, miere, condimente, cosmetice naturale si multe altele. Targul va avea loc in perioada 20 – 24 decembrie 2017.

Tot pana in Ajunul Craciunului inclusiv, la parterul mall-ului, clientii pot descoperi alti 45 de expozanti care s-au pregatit cu o varietate de idei de cadouri, precum: parfumuri, cosmetice, sapunuri naturale, broderii, aranjamente si ornamente de Craciun, articole decorative din lavanda, sticla si ceramica, produse apicole sau camasi traditionale romanesti. In plus, pentru masa de sarbatori, vizitatorii targului pot alege specialitati vanatoresti sau din trufe, dar si vinuri, prajituri si dulciuri de casa delicioase.

Colindele vor rasuna in Iulius Mall miercuri si joi. Astfel, pe 20 decembrie, de la ora 17.00, Asociatia Pentagon prezinta spectacolul „Poveste de Craciun”. Doua ore mai tarziu, corul Vocea Evangheliei ii va incanta pe cei prezenti in food court cu melodii de sezon.

Joi, de la ora 14.00, atmosfera de Craciun va fi oferita prin intermediul unui concert sustinut de un grup de elevi coordonat de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, iar de la ora 18.30, prichindeii talentati de la Palatul Copiilor ii vor colinda pe clienti.

In continuare, cei nerabdatori sa il intalneasca pe Mos Craciun sunt asteptati la Iulius Mall. Simpaticul batranel este prezent zilnic, pana pe 23 decembrie, la bradul din food court sau din zona Intersport. Pana vineri, programul Mosului este de la ora 16.00 pana la ora 19.00, iar pe 23 decembrie, in intervalul orar 14.00 – 20.00.

In plus, cei mici sunt asteptati pe ghetarul de la demisol, zona Poema. Cu ajutorul realitatii augmentate, vor calatori in tinuturi inghetate, alaturi de pinguini hazlii, foci jucause si un urs polar prietenos.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.