Spectacole caritabile si intalniri cu Mos Craciun, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. In asteptarea Craciunului, în Iulius Mall Timisoara rasuna colindele. O agenda bogata de evenimente, din care nu lipsesc spectacolele cu melodii de sezon sau manifestarile caritabile, completeaza sesiunile de cumparaturi.

Miercuri, 13 decembrie, de la ora 17.00, in food court-ul Iulius Mall va avea loc spectacolul de binefacere „Valorizam diversitatea”, realizat de Centrul de Resurse si Asistenta Educationala „Speranta”. Din program fac parte ateliere de creatie care vor ilustra continutul povestii „Omul de zapada zambitor”, pusa in scena de trupa de teatru „In pom”, dar si momente de dans si muzica, sustinute de copii. Evenimentul este organizat în colaborare cu trupa de teatru „In pom”, grupurile vocale Flores si Miniflores de la Palatul Copiilor, trupa de dans modern „Torent” de la aceeasi institutie, echipa de gimnastica CSS nr. 1 Timisoara si trupa de teatru „Arta”.

O alta actiune caritabila va avea loc duminica, 17 decembrie, tot in food court-ul Iulius Mall. Evenimentul „De Craciun, alaturi de copiii cu autism”, ajuns la cea de-a treia editie, va incepe la ora 10.00 si va include momente artistice, reprezentatii de balet, ateliere de creatie, o tombola cu premii si alte surprize dulci. Manifestarea este organizata de Asociația „Invatam cu pictograme Timisoara”, care susține drepturile persoanelor diagnosticate cu tulburare din spectrul autist.

In aceeasi zi este programata si ultima intalnire a copiilor, din acest an, cu lumea teatrului de papusi. De la ora 12.00, in food court, cei mici vor urmari povestea „Vistiernicului cel avar” istorista de marionete.

Programul de duminica va continua, o ora mai tarziu, cu serbarea micilor balerine de la Clubul Aerobics, iar de la ora 15.00, un nou spectacol de dans va avea loc in food court. In incheiere, Corul de Copii al Episcopiei Caransebesului va sustine un frumos spectacol de colinde de Craciun, de la ora 16.00.

Iulius Mall Timisoara are surprize si pentru cei care sunt nerabdatori sa il intalneasca pe Mos Craciun, care va fi prezent zilnic, in perioada 16 – 23 decembrie, la bradul din food court sau din zona Intersport. Sambata si duminica, Mosul ii asteapta pe copii intre orele 16.00 si 20.00, iar de luni pana vineri, de la ora 16.00 pana la ora 19.00. Pe 23 decembrie, Mosul le dedica si mai mult timp copiilor, in intervalul orar 14.00 – 20.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.