Zapada, polei, viscol. Numarul de telefon la care afli totul despre drumurile din judetul Timis

TIMISOARA. Apropierea sarbatorilor de iarna face ca traficul pe soselele din Timis sa se intensifice. Soferii pot afla in ce stare sunt drumurile din judet la un numar de telefon al CJT.

CITESTE SIVant naprasnic la Timisoara si in tot Banatul. Uimitor insa ce se intampla in scurta vreme. Anuntul meteorologilor 

Conducatorii auto care pleaca la drum prin judet pot afla daca soselele sunt acoperite de polei sau de zapada, daca e polei sau alte probleme la un numar de telefon pus la dispozitie de Consiliul Judetean Timis.

La acelasi numar soferii pot sa si anunte ce probleme sunt pe drumurile din judet.

Consiliul Judetean Timis pune la dispozitia cetatenilor un numar de telefon la care persoanele interesate pot suna pentru a afla informatii privind starea drumurilor judetene pe perioada iernii 2017-2018, si anume: 0731.540.965. Tot la acest numar pot fi facute eventuale sesizari legate de activitatea de deszapezire a retelei de drumuri judetene„, se arata intr-un comunicat transmis de Consiliul Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.