Misiune complicata pentru anchetatori in cazul incendiului violent care a mistuit zeci de magazine de pe Brancoveanu, la Timisoara. De la ce a pornit focul

TIMISOARA. La aproape 24 de ore de la lichidarea incendiului din bazarul de pe Brancoveanu, care s-a soldat cu moartea unui om si pagube uriase, anchetatorii inca nu au incheiat cercetarile.

CITESTE SICine sterge lacrimile amare de dor ale copiilor din Timisoara cu parinti plecati in strainatate. ‘Ei ii spun mama’. O poveste sfasietoare despre oameni cu suflete de aur 

Echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Politiei au mers la locul dezastrului pentru a aduna probe si indicii care sa elucideze cum s-a ajuns la teribilul incendiu.

Investigatia este insa ingreunata si de faptul ca in imobile sunt inca multe elemente subrede, iar anchetatorii trebuie sa fie extrem de atenti.

Nu s-a stabilit inca cauza. Avem o echipa care a mers de dimineata acolo sa faca cercetari„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Elena Megherea, purtator de cuvant al ISU Timis.

Politistii continua in paralel verificarile pentru a stabili identitatea barbatului care a fost gasit carbonizat in interiorul uneia dintre cladirile mistuite de flacari.

CITESTE SI: Cea mai mare parcare de cartier amenajata pana acum in Timisoara este aproape gata. Ce va aparea in zona anul viitor 

Va reamintim doua imobile care adaposteau zeci de magazine au luat foc duminica dimineata in jurul orei 4.30, iar pentru a stinge flacarile au intervenit 40 de subofiteri cu 10 autospeciale. Politistii au inchis strada pentru ca pompierii sa poata interveni, iar acestia au reusit sa opreasca valvataia dupa aproape opt ore de munca.
In ruinele cladirii a fost descoperit si trupul carbonizat al unui barbat.

CITESTE SI: Un mort si pagube de milioane de euro dupa incendiul violent care a cuprins magazine de pe Brancoveanu la Timisoara. Foto si video 

Cum pravaliile erau proaspat aprovizionate cu marfa de sarbatori, pagubele se ridica la milioane de euro, sustin patronii, iar din una dintre cladiri au mai ramas doar zidurile.

UPDATE: S-a stabilit cauza incendiului
Pompierii au incheiat cercetarile in cazul incendiului care a mistuit zeci de magazine de pe Brancoveanu.

In urma cercetarilor facute la locul interventiei, s-a stabilit cauza probabila a incendiului la complexul comercial de pe strada C. Brancoveanu. Cauza probabila a incendiului a fost: efect termic al curentului electric„, transmit reprezentantii ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. are vreun magazin, din zecile de acolo, aviz ISU ?