‘E bere pentru petrecerea de Ziua Nationala’. Cum au incercat doi tineri din Timisoara sa scape de controlul  jandarmilor

TIMISOARA. Doi tineri au crezut ca au dat lovitura, insa au ajuns pe mana politiei.

CITESTE SI: Turisti surprinsi de avalansa pe munte, in vestul tarii. Unul este disparut

Barbatii de 21 si 23 de ani, carau doua genti grele pe strada Platanilor din Timisoara, cand au fost zariti de un echipaj al Jandarmeriei. Imediat ce au vazut oamenii legii, cei doi au facut tot ce au putut sa isi piarda urma. Nu au reusit insa, pentru ca, vazandu-i agitati, jandarmii i-au oprit si i-au luat la intrebari.

Tinerii au spus ca nu locuiesc in Timisoara si ca nu au acte, iar in sacose transporta bere. Jandarmii au verificat imediat bagajele celor doi. In cele doua genti au fost gasite doua colete cu numele unei societati de curierat, haine, dar si mai multe perechi de pantofi. In prima instanta cei doi barbati le-au spus jandarmilor ca au gasit lucrurile aruncante intr-un tomberon, insa intr-un final au recunoscut ca le-au furat dintr-o masina din Timisoara.

CITESTE SI: Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Ce doodle special are de 1 Decembrie

Jandarmii i-au dat pe cei doi barbati pe mana politistilor, care vor continua cercetarile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Olteni sau țigani?

  2. sa nui uitam pe moldoveni.