‘Englez’ cu masina de Austria retinut la iesirea din Timis. Motivul pentru care a fost oprit de politistii de frontiera

TIMIS. Drum spre Regatul Unit intrerupt de politistii de frontiera din Timis pentru un tanar de 21 de ani.

CITESTE SI: Casa in flacari, om gasit carbonizat, intr-o localitate din Banat 

Tanarul, de loc din judetul Olt, trebuia sa se intoarca in Marea Britanie la munca si s-a prezentat la punctul de trecere al frontierei de la Cenad la volanul unui Volkswagen Jetta, cu numere de Austria, dornic sa iasa din tara.

A aratat documentele de identitate, dar si permisul de conducere. La o verificare mai atenta, politistii au descoperit ca permisul cu insemnele Marii Britanii este unul fals. Dupa cercetari mai amanuntite in baza de date, politistii au aflat si ca tanarul nu figureaza niciunde ca sofer cu acte in regula.

CITESTE SI: ‘Cool School’ sau o ‘altfel’ de scoala prin excursii de neuitat, la Timisoara 

Luat la intrebari, baiatul a declarat ca a obtinut permisul in urma unui curs de conducere auto pentru care l-a absolvit in Marea Britanie si pentru care a platit 800 de euro.

Politistii de frontiera l-au predat pe barbat colegilor de la IPJ Timis care il vor cercetat pentru uz de fals si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.