Barbat inselat de doi escroci in Banat. Ce metoda au folosit

Un batran a cazut in plasa unor escroci fara scrupule in vestul tarii. Metoda folosita de cei doi a fost insa una inedita.

CITESTE SI: Accident cu mai multe victime pe o sosea din Timis 

Tinta a fost barbat de 89 de ani din Resita. Batranul era in piata din localitate, cand a fost abordat de un cuplu care i-a cerut ajutorul. Cei doi i-au spus batranului ca fiul lor este in spital, si daca nu vor plati, celui mic i se va amputa un picior. Batranul a fost impresionat de povestea spusa de cei doi si a fost de acord sa ii ajute.

CITESTE SI: Din nou esec pentru Timisoara la rugby si din nou doua eseuri anulate

Ajunsi in casa batranului, acesta le-a dat escrocilor suma de 4000 de lei. Pentru a fi si mai convingatori, cei doi i-au lasat pensionarului o geanta din fas, tip diplomat, dar inchisa cu lacat, si i-au spus acestuia ca inauntru sunt lucruri de valoare, pe care le poate pastra pana la restituirea banilor.
Barbatul si-a dat seama ca a fost inselat abia dupa plecarea celor doi escroci si a sunat la politie.

CITESTE SI: Strada care ramane inchisa dupa ce va porni traficul la 6 benzi prin Pasajul Popa Sapca, la Timisoara 

Conform descrierii oferite de batran, ar avea 35-45 de ani, inaltime 1.80-1.85 cm,slaba, par saten, ten deschis, iar barbatul ar avea 40-45 de ani, 1.70-1.75 cm inaltime,gras, par saten si tenul deschis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.