Accident infiorator pe o sosea din Timis. 3 oameni au murit, intre care un copil

TIMIS.  Teribil accident pe o sosea din judetul Timis sambata dupa-amiaza.

CITESTE SI: Nu au luat in seama avertismentele, acum vor plati sume usturatoare. Taxa care se va aplica la Timisoara 

S-a dat alarma la 112, in jurul orei 15.00, dupa impactul devastator dintre un camion si un autoturism in apropiere de Stamora Moravita.

In urma accidentului trei persoane au ramas incarcerate, intre care un copil in varsta de 4 ani.

Colegii abia au ajuns la fata locului. Este vorba despre un accident intre un autoturism si un autocamion. Sunt trei victime incarcerate„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii ISU Timis.

UPDATE: Ocupantii autoturismului, doi adulti si un copil, au fost scosi dintre fiarele contorsionate ale masinii, insa din pacate toti erau morti. Au pierit o mama, un fiu si unchiul copilului.

In cursul zilei, in jurul orei 14.50, pe DN 59, in apropiere de localitatea Stamora Moravita a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si un autotren. Din primele verificari se pare ca autoturismul ar fi patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu autotrenul. In urma accidentului au rezultat trei victime, toate decedate. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. Politistii efectueaza in continuare cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii accidentului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sarbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Traficul a fost blocat pe drumul catre Stamora Moravita pana la finalizarea cercetarilor la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pacat. Pacat ca nu soferii nu inteleg sa respecte cele mai elementare reguli: 1.) nu sti nu te bagi, 2.) siguranta si viata tuturor pasagerilor sunt responsabilitatea soferului 3) cazanele sunt bune pentru tuica sau programul Rabla.

    • In zona respectiva drumul e relativ drept si se cam merge nebuneste.Politia nu isi face deloc treaba,stau la panda in Denta la limita de 50 in localitate,in loc sa steie in zona aia unde se merge cu 130+ desi e limita de 100km/h.Si eu merg destul de tare in zona aia,tocmai stiind ca nu e nici dracu sa ma amendeze,ca baietii stau la Denta.Masina lor chiar nu era cazan,un Logan nou cu motor de 0.9 e mai cazan decat masina din poze,oricum degeaba,poti avea orice masina,la impact frontal cu tir esti mort.Poate era mai intelept sa iasa pe camp cand a vazut ca nu mai are ce face,sansele erau mai mari poate.Tiristii conduc si ei agresiv pe principiul „se feresc ei aia cu masini mici”.Usor de zis multe,dar tragedia este uriasa.Doi frati si un copilas s-au dus.Condoleante familiei,desi ce poate consola doi parinti batrani ce isi pierd ambii copii si nepotelul intr-o secunda…?