Sta sa se prabuseasca peste calatori sau pe masini. Statie de tramvai, pericol public la Timisoara

TIMISOARA. In multe statii din Timisoara, RATT a montat copertine pentru a-i proteja pe calatori in caz ca ploua, insa la unele dintre statii, acestea nu au mai fost si intretinute.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Trafic deviat pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara

In ultimii ani, RATT a instalat in multe dintre statii niste constructii metalice pe care au fost montata sticla. Una dintre acestea se afla in statia de tramvai de la intersectia Caii Dorobantilor cu bulevardul Simion Barnutiu, pe sensul de circulatie a tramvaielor catre Padurea Verde.
Copertina statiei este smulsa din dalele de beton si e inclinata acum catre sosea. Cum in spatele acesteia nu este un gard pe care sa se sprijine, exista riscul ca aceasta sa se prabuseasca in orice moment peste vreo masina sau sa se pravaleasca in sens invers peste calatorii care asteapta tramvaiul.

Locuitorii din zona ne-au semnalat pericolul.

O sa trimitem o echipa de interventie si se vor lua masuri de remediere urgente„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Diana Plesa, purtator de cuvant al Societatii Publice de Transport Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mai periculos ca o cometa! :))))))))))))))