Interventii mai prompte pe toate drumurile din vestul tarii. Ce serviciu a fost activat de DRDP Timisoara

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara este pregatita pentru sezonul rece care se apropie.

CITESTE SI: Petrica Moise, Carmen Popovici, Cornel Brici si alti cantareti indragiti de muzica populara la sarbatoarea unui cartier din Timisoara

De la 1 noiembrie a devenit activ Serviciul de permanenta al DRDP Timisoara, in toate bazele de deszapezire, punctele de sprijin, la sediile centrale din cadrul Sectiilor de Drumuri Nationale si la Centrele de intretinere si Coordonare de pe autostrada #A1.

Drumarii vor fi in permanenta informati si vor transmite participantilor la trafic date despre starea retelei de drumuri din administrarea Regionalei Timisoara. Odata devenit activ, acest seriviciu va ajuta si la asigurarea de interventii specifice pentru combaterea lunecusului si poleiului sau la deszapezire, atunci cand conditiile meteo o impun. Serviciul de permanenta va ramane activ pana in 31 martie 2018.

CITESTE SI: Adversar imposibil pentru ACS Poli Timisoara? Cosmarul din Liga 1, rival si in competitia knock-out 

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale si autostrazi din vestul tarii pot fi obtinute de la Dispeceratul regional, la numarul de telefon 0256/246.620 sau accesand pagina de internet www.drdptm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.