Se schimba vremea in Banat. Ultimul anunt al meteorologilor

Sezonul rece pare sa isi intre din ce in ce mai mult in drepturi, iar banatenii vor trebui sa isi scoata hainele groase din dulapuri.

CITESTE SI: Restrictii de circulatie pe drumurile nationale din Banat, in urmatoarele zile. Anuntul DRDP Timisoara

Meteorologii au emis deja un cod galben care vizeaza in special zona montana a Banatului. Vremea se raceste incepand de sambata, cand apar precipitatiile, mai intai sub forma de lapovita si apoi de ninsoare. La altitudini de peste 1600 de metri rafalele de vant se vor inteti si vor ajunge 80-90 km/h. Vantul va sufla cu putere si in restul Banatului, insa in zonele joase viteza nu va trece de 45-55 km/h.

CITESTE SI: Inca un esec la limita pentru ASU Politehnica Timisoara. Meciul s-a jucat in conditii inumane

De duminica pana luni seara intreg Banatul intra sub incidenta unui cod galben. Va incepe sa ploua pe arii extinse, temperaturile vor scadea, iar vantul va bate cu viteze care ajung la aproximativ 70 de km/h.
In acelasi interval, meteorologii anunta un cod portocaliu pentru zona montana a Banatului. Vantul va sufla tare, iar viteza ar putea ajunge la 90 km/ora, cu posibilitatea ca pe creste sa ajunga chiar la 120. Va ninge viscolit, vizibilitatea va scadea temporar sub 50 de metri, si se va depune un strat consistent de zapada.

La inaltimi mari, pe Muntele Mic, deja s-a asezat un strat subtire de zapada.

Winter is coming

Posted by Muntele Mic online on 27 Octombrie 2017

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.