Victorie extraordinara pentru Agroland Timisoara! Voleibalistele s-au impus pe terenul celor de la Dinamo

A venit si momentul primei victorii pentru nou-promovata Agroland. Dupa un 1-3 de asteptat la Bacau, fetele lui Bogdan Paul s-au impus la Bucuresti, contra celor de la Dinamo cu 3-1.

CITESTE SI: Niciun trotuar nu va mai ramane spart in urma firmelor de cablu care fac lucrari la Timisoara. Ultima decizie impotriva cablistilor anuntata de primarul Nicolae Robu 

Chiar daca nu mai are stralucirea din trecut, cand castiga trofee pe banda rulanta, Dinamo ramane o echipa in fata careia greu castigi pe terenul ei, astfel ca performanta timisorencelor este cu atat mai mare. Banatencele au inceput jocul bine, s-au distantat la 8-5 si 16-10, dar au avut nevoie de prelungiri pentru a-si adjudeca prima mansa, 27-25. Se parea ca si actul secund va curge la fel, 8-5, 16-12, dar dinamovistele au intors pe final, egaland situatia 26-24. Setul 3 a fost adjudecat lejer de timisorence, care s-au distantat rapid si nu s-au mai uitat in urma, 25-11. In setul 4, Dinamo a plecat mai bine, 8-3, 16-12 si parea ca poate impinge meciul in decisiv, insa banatencele s-au aparat extraordinar si au atacat in valuri pentru a intoarce soarta setului, 25-23, castigand astfel partida cu 3-1.

Victorie mare pentru Agroland, care a inceput jocul in sextetul Diana Carbunaru, Roxana Bacsis, Diana Balintoni (c), Andrea Lakovic, Andreea Petrea, Ariana Pirv (plus liberoul Mihaela Ozun).

CITESTE SI: Doua cartiere din Timisoara modernizate pana la ultima strada 

Timisorencele nu vin insa acasa dupa acest meci si vor ramane in Bucuresti pana miercuri, cand echipa va intalni din nou Dinamo, de aceasta data in Cupa Romaniei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.