Accident grav la iesire din Timisoara. Sapte persoane implicate

TIMISOARA. Impact violent intre doua masini la iesirea din Timisoara catre comuna Sag.

CITESTE SI: Mars la Timisoara impotriva vaccinarii 

Ciocnirea a avut loc in curba care duce dinspre Timisoara catre comuna Sag, la intersectia cu drumul care duce catre Peciu Nou. In cele doua masini se aflau sapte persoane, iar cinci dintre acestea au transportate la spital pentru investigatii medicale.

E un accident intre doua autoturisme. Din primele informatii erau sapte persoane in cele doua autoturisme. La locul interventiei a fost trimisa o autospeciala cu modul de descarcerare, doua ambulante SAJ si o ambulanta SMURD. Trei adulti si doi copii au fost transportati la spital, constienti si cooperanti„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Elena Megherea, purtator de cuvant al ISU Timis.

CITESTE SI: Furturi in serie intr-un spital din Timisoara. Atac in saloane si cabinete 

Din primele cercetari, cauza accidentului ar fi neacordarea de prioritate.

Un barbat de 70 de ani a condus un autoturism pe DJ 593 dinspre Peciu Nou spre Timisoara, iar la intersectia cu DN 59, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula regulamentar pe DN 59.  In cauza urmeaza sa fie intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Niciunul dintre cei doi conducatori auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa foto: Radare Timisoara+Județ

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.