Accident pe o sosea din vestul tarii. Un copil si mama lui au ajuns la spital

Momente teribile pentru o soferita in vestul tarii. Femeia conducea linistita catre casa, iar dintr-o data i-au aparut in fata doi pietoni.

CITESTE SI: Alerta la Timisoara. Zeci de politisti si mascati de la trupele speciale pe urmele unui fugar cu catuse la mana. Cine i-a asigurat scaparea Foto si video 

Este vorba despre o tanara, care conducea un Opel pe o strada din Arad, in apropierea autogarii din localitate. In fata masinii femeii au aparut dintr-o data o femeie si doi copii. Soferita a franat cat a putut, insa nu a putut evita impactul si a lovit-o pe femeie si pe unul dintre fiii acesteia, si i-a aruncat pe sosea. Al doilea copil, probabil fiind mai in spate, nu a fost lovit de masina. Din primele declaratii ale martorilor, se pare ca de vina ar fi fost mama copiilor.

Au aparut parca de nicaieri. Cred ca au iesit pe strada din zona liniilor de cale ferata, iar apoi, dintr-o data, au sarit dintre masini si au aparut pe sosea. Au vrut sa traverseze probabil, dar nu s-au asigurat. Noroc ca fata cu Opelul nu a avut viteza mare si a reusit sa-i evite si sa nu-i ia in plin, lovindu-i doar cu oglinda din ce mi-am dat seama”, a povestit pentru specialarad.ro unul dintre martorii accidentului.

CITESTE SI: Campanie ‘de facut’ locuri de parcare in Timisoara 

O masina a salvarii a ajuns rapid la fata locului si i-a preluat pe pietonii accidentati. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului si ce sanctiuni urmeaza sa fie aplicate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.