Final de sezon in automobilismul din Timis. Etapa spectaculoasa si plina de neprevazut in raliul de la Cheveres

TIMIS. Adrenalina pura la etapa de la Cheveres. Pilotii timseni s-au intrecut pe sine in dificila, dar si spectaculoasa runda, cu cele doua probe speciale de cate 11 km fiecare, care au solicitat la maxim masinile de concurs cat si tehnica pilotajului.

CITESTE SI: Atentie, soferi. Restrictii de circulatie pe cel mai obositor segment de drum din Timis  

Cursa a avut toate ingredientele unui adevarat concurs auto de exceptie, inclusiv cu o spectaculoasa iesire in decor a concurentului cu nr.67, care dupa aceea a reusit sa repare masina in timp util pentru a concura in proba speciala nr. 2, si desi nu s-a putut clasa (mansele s-au cumulat) a obtinut un binemeritat premiu de fair-play.

Batalia cea mare s-a dat intre echipajele Mihoc Sorin-Grui Alexandru si Marius Giurisici-Wolf Kerstin, cei dintai conducand dupa prima mansa. Din cauza unor greseli de traseu in a doua mansa dar si a revenirii puternice a lui Giurisici Marius, care a realizat un timp de record in mansa 2, acesta din urma a fost marele castigator al Rally-Kart Cheveresu-Mare 2017, Mihoc invingand la clasa greilor (clasa 3).

Mihai Preunca a continuat evolutia de exceptie din acest sezon, tanarul pilot timisean terminand pe podium si aceasta cursa.

CITESTE SI: Surpriza pe unul dintre cele mai periculoase drumuri de la intrarea in Timisoara. Lucrarea care va preveni accidentele

Nici micutii copilasi de la karting nu s-au lasat mai prejos, cei doi sportivi care tot timpul anului a fost intr-o confruntare directa, Isac Isabela si Nagy Victor, au dat tot ce au mai bun in aceasta etapa, in care desi Victor a avut un timp mai bun, o banala greseala de traseu, dar si maiestria pilotajului au adus-o pe Isac Isabel pe prima treapta a podiumului la clasa SUPERSPORT KARTING.

Karting – Kids
1. Nagy Alessia

Karting – Pufo
1. Konig Eduardo

Karting – Juniori
1. Konig Eduardo
2. Taraban Antonio
3. Bacos Denis

Karting – Super Sport
1. Isac Isabela
2. Nagy Victor
3. Nitu Darius
Karting – Echipe
1. ACS DUMBRAVITA

Auto – Clasa 1
1. Giurisici Marius – Wolf Kerstin
2. Preunca Mihai – Toltis Petronel

Auto – Clasa 2
1. Petenchea Daniel – Halmagian Daniel
2. Onut Robert

Auto – Clasa 3
1. Mihoc Sorin – Grui Alexandru
2. Boncalo Sergiu – Ilie Oana
3. Ardelean Andrei

Auto – Echipe
1. Schoko Baroque Racing Team
2. ACS Dumbravita

Auto – Open
1. Giurisici Marius – Wolf Kerstin
2. Mihoc Sorin – Grui Alexandru
3. Preunca Mihai – Toltis Petronel

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.