Cati suporteri au fost exclusi de pe stadioane si cati au fost amendati, dupa bataia de la Timisoara dintre fanii UTA si cei ai lui Poli

TIMISOARA. La capatul unei prime reprize in care au vazut doua goluri si in rest nimic, suporterii aradeni si cei timisoreni au decis sa faca ei spectacol la pauza derby-ului dintre ASU Politehnica si UTA. Si s-au luat la bataie.

CITESTE SI: Moarte violenta la Timisoara. Barbat prabusit de la inaltime 

Dupa ce si-au impartit pumni cu nemiluita si s-au alergat unii pe altii, intre fanii celor doua echipe au intervenit fortele de ordine, care i-au potolit repede. In urma interventiei, jandarmii i-au felicitat si ei in felul lor pe suporteri.

Cinci dintre agresori au fost amendati si au primit primit interdictie de intrare pe stadioane in urmatorul an de zile, insa sanctiunile nu s-au oprit aici.

CITESTE SI: Au aparut mai multe locuri de parcare pe strazile din Timisoara. Cum au fost facute

In total, opt fani au primit amenzi, suma totala a sanctiunilor ajungand la 2300 de lei. De asemenea, trei suporteri vor fi cercetati pentru introducerea de petarde pe stadion si folosirea de torte si au fost gasiti si fani care aveau deja interdictie pe stadioane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aradene fiu de …

  2. …cat de retardat mintal trebuie sa fi ca si astazi sa mergi la o partida de fotbal unde in loc sa urmaresti meciul civilizat savurand o bere rece, sa te apuci la bataie, lucru valabil la ambele tabere. Tot cu rahaturi de pe timpul lui Burebista. Pentru o viata mai buna, pentru salarii mai mari, pentru asistenta sanitara de calitate etc. nu vezi pe nimeni.

  3. V-au calarit aradenii la voi acasa ! Vai si amar de voi ultrasii vestului !