A coborat la vecin… cu tot cu apartament, intr-un bloc din vestul tarii

Statea linistit pe canapeaua din sufragerie si, la un moment dat, a inceput sa tremure podeaua sub el.

CITESTE SI: Se deschid santiere pe mai multe drumuri din judetul Timis. Unul va fi largit la 4 benzi si intra in Timisoara 

Nu a fost insa vorba despre un cutremur, ci pur si simplu podeaua apartamentului de la etajul 1 s-a prabusit in sufrageria vecinului de la parter. Asta a patit un tanar din Lupeni, Hunedoara, care locuia intr-un bloc social din oras.

Omul a cazut odata cu planseul… la vecin. Din fericire, nu a fost nimeni ranit, dar locatarii sunt foarte speriati. De altfel, o parte dintre cei care locuiesc in imobil au fost evacuati,

CITESTE SI: Trebuie mutat un spital important din Timisoara. Unde ar putea ajunge pacientii 

Podeaua unui apartament din Lupeni, pe Strada Tineretului, Bl.1, s-a prabusit. De la etajul I a ajuns la parter. Locatarii trebuie evacuati. Pana la sosirea unor module de locuit, ei trebuie mutati in sediul fostei maternitati. Blocul necesita reabilitare totala”, a informat consilierul local din Lupeni Cristian Rosu.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. vecinu si-a facut cumva living de 30mp din doua camere de 15? doar in romania gasesti idioti de astia care sparg pereti de beton inclusiv in blocuri cu 10 etaje.