Gasca de spargatori, capturata la Timisoara. Ce au mai reusit sa recupereze politistii

TIMISOARA. Dupa doua luni in care au dat spargeri in diferite magazine din Timisoara, membrii unei gasti de spargatori au fost prinsi de politisti.

CITESTE SI: Perchezitii la o primarie din Timis. Cum au fost masluite licitatii publice

Grupul era format din sase persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 56 de ani. Acestia intrau in magazine din Timisoara si cand nu erau atenti vanzatorii furau tot ce le pica in mana. Hotii foloseau dispozitie de dezactivare a sistemelor antifurt si au reusit sa faca o paguba de 13.000 de lei magazinelor pe care le-au pradat. Cei sase au furat televizoare, haine si incaltaminte, din august pana in octombrie.

CITESTE SI: Timisoreanul Nini Dica a castigat cel mai important turneu: Tennis Europe Junior Masters

In urma perchezitiilor facute politistii au reusit sa recupereze o parte din prada. Cinci televizoare mai multe haine si incaltamanite au fost gasite la domiciliile celor in cauza, dar si sistemele antifurt folosite de hoti.

Cei sase au fost dusi la audieri, iar trei dintre hoti au fost retinuri pentru 24 de ore.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.