Atentie, mai multe cartiere mari din Timisoara raman fara apa. Al tau e printre ele?

TIMISOARA. Aproape jumatate de Timisoara ramane fara apa sambata timp de aproape o zi intreaga in acest final de saptamana. Aquatim va lucra la o conducta magistrala care deserveste toata aceasta zona din oras.

Sambata, 23 septembrie, intre orele 1.00  – 20.00, se va intrerupe furnizarea apei reci pe strada Demetriade intre strazile Baader si Calea Aradului. Vor ramane fara apa trei firme din zona de nord si o benzinarie.

De asemenea, va fi si presiune redusa la apa rece la blocurile de pe strazile Kogalniceanu, Lipovei, Torontalului, Aradului, Circumvalaţiunii, Matei Basarab, Mircea cel Batran, Gheorghe Lazar si in zona Bucovina.

Se va lucra la conducta magistrala de pe intersecţia strazilor Demetriade cu Popa Sapca, actiune care face parte din cadrul proiectului de modernizare a pasajului Popa Sapca finantat de Primaria Timisoara.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.