Pericol de explozie in Timis. Mai multi copii evacuati din cauza unui incendiu

TIMIS. Anexa unui centru social din Timis a fost facuta scrum de un incendiu care s-a apropiat periculos si de un rezervor GPL.

CITESTE SI: Anul scolar incepe cu probleme. Cate scoli din Timis nu au autorizatie de functionare? 

Alarma s-a dat joi dupa-amiaza la Centrul Rezindential de Copii Pietroasa Mare – Federatia Caritas a Diacezei Timisoara. Incendiul a cuprins o magazie a institutiei, caree avea o suprafata de 300 de metri patrati si in care erau depozitate diferite piese de mobilier, materiale textile, electrocasnice defecte provenite din donatii.
Unul dintre angajati a fost cel care a observat flacarile si a sunat la 112, dupa care din Centru au fost evacuati 13 copii.

CITESTE SI: 30 de migranti gasiti intr-un hotel din Timisoara. Ce a patit patronul 

Pompierii au ajuns la fata locului cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un subofiter si 9 subofiteri. In zona a ajuns si un echipaj SMURD, in timp ce o firma privata a pus umarul la interventie cu o cisterna si un buldoexcavator. Pompierii au ajuns la timp sa opreasca extinderea focului pana la un rezervor de GPL, care putea sa sara in aer.

CITESTE SI: Lista rusinii in Primaria Timisoara. Cum isi face de ras subalternii Nicolae Robu
In urma incendiului nu au existat victime, insa o femeie a fost preluata de ambulanta si dusa la spital, dupa ce a avut un atac de panica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.