UltraVacanta Last Minute in Thassos, insula de smarald a Greciei

Pentru cei care vor sa se mai bucure inca de vara, Agentia de turism Ultramarin vine cu o oferta tentanta Last Minute in frumoasa insula greceasca Thassos, cu plecare din Timisoara in 5 septembrie: pachetul „Plateste unul, pleaca doi”, cost doar 290 euro/2 persoane si include un sejur cu sapte nopti de cazare, cu transport individual sau cu autocarul.
Majoritatea hotelurilor si a vilelor grecesti in care va puteti caza sunt inconjurate de splendide gradini de flori si se afla la mica distanta de mers pe jos de plaja – de altfel, un tur al statiunii cu masina se poate face in aproximativ doua ore. Ultramarin va recomanda sa vedeti insula de smarald si de la bordul vaporaselor care fac croaziere pe mare – peisajul este splendid, iar apa cristalina.

Avem plecari in fiecare marti din Timisoara catre o insula superba din Grecia, insula Thassos. Pachetul cuprinde transport cu autocarul, sapte nopti de cazare la destinatie si asistenta turistica. Grecia este o destinatie indragita de banateni si e aleasa nu numai pentru plaja, mare, munte, aer curat, ci si datorita excursiilor care se pot face de acolo. in general, românii  sunt cumparatori de vacante, când aleg o destinatie le place sa si descopere. Pentru cei care doresc sa mearga cu masina oferim pachete cu sapte nopti de cazare. Sunt camere duble, camere cu trei paturi sau camere familiale. Cred ca e important faptul ca avem experienta in aceasta destinatie, lucram de sase ani in insula Thassos. Colega noastra, Mirela, care asteapta turistii acolo e experimentata, ii ajuta cu informatii de la fata locului, face si excursiile optionale. Cred ca e o destinatie economica. Pentru cei care doresc sa mai prinda o ultima bucurie inainte de a se termina sezonul, am oferit pachete Last Minute foarte tentante pentru plecarea din 5 septembrie. Locurile sunt limitate, desigur. Plateste o singura persoana si calatoresc doua”, a precizat Gabriela Petcana, directorul agentiei de turism Ultramarin din Timisoara.
Acest pachet Last Minute poate fi rezervat online, direct de pe site-ul agentiei Ultramarin:  http://campanie.ultramarintm.ro/thassos/ dar si la sediul agentiei din centrul Timisoarei sau la numarul de telefon 0256.499706

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.