Se fac angajari la Politie in Timisoara. Pentru unele posturi nu e nevoie de studii superioare

TIMISOARA. Politia Locala Timisoara este in cautare de noi agenti pentru locurile care sunt vacante si organizeaza concurs de admitere.

CITESTE SI: Avem sef nou la Politia Timis. Cine conduce de acum IPJ 

Concursul pentru ocuparea functiilor de politisti locali va fi organizat la inceputul lunii ocombrie. La concurs sunt scoase noua posturi, pe perioada nedeterminata, atat pentru absolventi de studii superioare, cat si pentru absolventi de studii liceale. Astfel, pentru Serviciul Ordine Publica sunt vacante un numar de 8 posturi de politisti locali si la Serviciul Circulatie Rutiera 1 post de politist local.
Data limita de depunere a dosarelor de concurs este 18 septembrie. Calendarul probelor de concurs este urmatorul:
2 octombrie – proba sportiva
3 octombrie – proba scrisa
UIterior urmeaza sa aiba loc si interviul.

CITESTE SI: Asta da globalizare in numele migratiei. Cum a fost prins un grup de transfugi in Timis 

Cei interesati pot afla informatii suplimentare accesand site-ul Politiei Locale Timisoara www.polcomtim.ro, sectiunea Concurs, sau la telefon 0256.206.011. Politia Locala Timisoara nu renunta la strictetea si seriozitatea cu care se desfasoara examenele pentru a da posibilitatea celor mai buni si pregatiti candidati sa acceada in functiile de politisti locali.
La cele trei concursuri anterioare desfasurate in acest an, din cei 164 de candidati inscrisi, doar 22 au fost admisi, posturile ramase vacante de fiecare data fiind scoase din nou la concurs.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. M-a scuzați dar ați greșit titlul trebuia spus Gardieni Publici