Pisoi salvat de pompieri dupa trei zile de la disparitie la Timisoara. Incredibil unde era ‘ascuns’ motanul

TIMISOARA. Si-a cautat trei zile motanul si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a-si recupera animalul de companie.

CITESTE SI: 33 de oameni morti si 112 raniti pe sosea, in judetul Timis

O tanara din Timisoara si-a pierdut animalul de companie, un pisoi, si a facut tot ce i-a stat in putere sa gaseasca animalul. Si-a anuntat prietenii pe retelele de socializare si chiar a pus afise in zona in care locuieste, in speranta ca cineva va zari animalul sau ii va oferi informatii despre acesta. Dupa trei zile de cautari, tanara si-a gasit motanul si a aflat si motivul disparitiei.
Animalul ramasese blocat dupa un panou publicitar, iar miorlaielile disperate au atras atentia unor trecatori care au chemat pompierii.

Pompierii au venit la fata locului cu o masina de interventie si patru subofiteri, au montat scara pentru a ajunge in zona unde se afla pisoiul, si dupa cateva minute au salvat animalul.

CITESTE SI: Timisoara Saracens, locul doi in Cupa Regelui! Vezi cine a castigat competitia 

Proprietara a postat mai tarziu o fotografie pe pagina de facebook a ISU Timis, tinand sa le multumeasca pompierilor. Imagine a fost insotita si de un mesaj.

Motanelul Ozzy va multumeste din suflet. Tot respectul meu pentru voi, oameni minunati. Dumnezeu sa va dea sanatate!„, a scris proprietara motanului.

sursa foto: facebook.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.