Deschis la permise in weekend la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care care vor sa isi ridice permisul de conducere sau sa isi inmatriculeze autovehiculele o pot face si sambata.

CITESTE SI: De luni, cu autobuzul intre doua gari din Timisoara. Avem programul curselor speciale 

Lucratorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere si Inmatriculari a Vehiculelor vor lucra si sambata pentru a recupera ziua de 14 august care a fost declarata libera in institutiile publice.
Cum compartimentul de permise de conducere a lucrat luni, functionarii din cadrul acestuia sunt liberi sambata, insa cei de la inmatriculari auto vor veni la serviciu intre orele 8.30 si 15.30.

CITESTE SI: Contrabandist prins la intrarea in tara. Cum a incercat traficantul sa aduca tigari pentru a le vinde la Timisoara 

In acest interval vor fi preluat documente pentru inmatriculare definitiva si radiere din circulatie. Vor fi preluate actele celor care erau programati online pentru data de 14 august, documentele celor care solicita autorizarea provizorie, dar urmeaza sa si fie eliberate documente.

Si compartimentul de examinari va lucra sambata. Examinarea la proba practica se va face conform programarilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Buna,

    vreau sa impartasesc experianta avuta la aceasta institutie, in speranta ca poate se va schimba ceva.

    Mi-am facut programare online pentru schimbarea permisului auto. Initiam am vrut sa fac preschimbare, datorita schimbarii numelui. Apoi am observat ca imi expira permisul in septembrie.

    In urma programarii online am primit pe mail confirmarea cu ora, data si nr de ordine. Locatia nu era trecuta.
    Am gasit cu greu pe site – care arata execrabil – informatii cu privire la actele necesare. Site-un este greoi si stufos, nu exista structura, culorile alese – scris alb pe background rosu – iti zgarie retina. Nu am fost sigura de acuratetea informatiilor. Scrie ca ai nevoie de dovada platii si fisa medicala. Ok, si unde platesc? De unde obtin fisa medicala?

    Am telefonat la serviciul lor – nr de pe site. Mi-a raspuns o doamna care mi-a spus ca ea nu stie nimic, si mi-a dat alt nr de tel. Am sunat timp de o sapt, dar nu a raspuns nimeni. Am trimis mail. Dupa 2 sapt nu am primit nici un raspuns.

    Azi, cand am fost la programare am intrebat de ce nu raspunde nimeni la tel sau la emailuri. Doamna, foarte indignata mi-a raspuns ca secretara e ocupata si suprasolicitata cu alte taskuri. Si referitor la email, l-a sunat pe seful ei, care bine inteles ca habar nu are si nici nu il intereseaza.

    Am intrebat de ce nu apare adresa pe programare. Mi-a raspuns sa caut pe google. De ce trebuie sa fac eu ceva in plus din cauza incompetentei voastre? De ce pe banii mei, timpul meu si nervii mei aveti impertinenta si aroganta sa ma luati peste picior? V-am dat un feedback constructiv, ca se mearga si la noi lucrurile bine si frumos, ca pe dincolo. Dar se pare ca veniti la lucru ca niste roboti fara sa va implicati sau sa va pese de ceea ce faceti. Un pic de creier nu v-ar strica.