Contrabandist prins la intrarea in tara. Cum a incercat traficantul sa aduca tigari pentru a le vinde la Timisoara

TIMIS. L-au oprit la intrarea in tara pentru un control de rutina, insa politistii de frontiera au avut o surpriza la o verificare mai atenta a masinii pe care o conducea.

CITESTE SI: O femeie s-a rasturnat cu masina, in Timis. A fost nevoie de descarcerare 

Este vorba despre un sarb de 36 de ani, conducatorul unui camion, care voia sa intre in Romania. Politistii de frontiera de la Stamora-Moravita au verificat actele tanarului si ale masinii si totul parea in regula, mai ales ca omul a declarat ca nu detine produse accizabile.
Tanarul era insa unul dintre cei banuiti de trafic de tigari, iar politistii au decis sa verifice mai in amanunt masina sarbului. Astfel, in remorca camionului, mai exact in podeaua acesteia, frontieristii au gasit nu mai putin de 1500 de pachete de tigari. In urma cercetarilor facute politistii au stabilit ca tigarile fusesera cumparate din Serbia si urmau sa ajunga la Timisoara pentru a fi vandute pe piata neagra.

CITESTE : Agroland Timisoara, in cantonament cu gandul la campionat si cupe europene 

Politistii de frontiera l-au amendat pe sarb cu 10.000 de lei si i s-a interzis intrarea pe teritoriul Romaniei in urmatorii 5 ani. Cantitatea de 1500 de tigari, in valoare de aproximativ 18.000 de lei a fost confiscata, iar camionul retinutde politisti pana cand soferul va achita amenda primita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.