Fost politist in judetul Timis, ranit intr-un accident rutier, dupa ce a lovit masina pe care o conducea de un cap de pod

TIMIS. Accidentul s-a produs pe raza localitatii Darova. Un martor care a vazut intreaga scena a declarat ca omul circula spre Lugoj si la un moment dat a observat masina incetinind, parasind partea carosabila si lovind capul de pod.

CITESTE SI: O oaza secreta si o cladire simbol din Timisoara in care totul se transforma intr-o poveste plina de aventura. Cand se dezvaluie?

”Cand am vazut masina iesind de pe drum am fugit la el. Mi-a spus ca i s-a facut rau si am sunat la 112. I s-a facut rau de la caldura”, a declarat barbatul.

Un echipaj SMURD i-a acordat soferului primele ingrijiri medicale si l-a transportat la spitalul din Lugoj. Omul acuza dureri in zona pieptului unde s-a lovit de volan, el spunandu-le paramedicilor ca nu a purtat centura de siguranta.

CITESTE SI: Dau in clocot cazanele. Incepe Festivalul Rachiului, in Timis

Victima, care este un fost politist, fost sef de post in localitatea Topolovatul Mare, este in afara oricarui pericol, si acum transporta colete in zona comunei Darova. Politistii rutieri verifica conditiile in care s-a produs accidentul.

Sursa: lugojinfo.ro

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.