Accident violent pe o strada din Timisoara. FOTO

TIMISOARA. Impact violent pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara.

CITESTE SI: Nicolae Robu, ‘trimis’ de la Timisoara sa repare un drum de la marginea judetului! Ce se ascunde in spatele propunerii? 

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Eric Baader si Infratirii. Un motociclist care circula dinspre bulevardul Take Ionescu catre liniile de cale ferata a a fost lovit de un autoturism. Impactul a fost atat de puternic incat motocicleta a ajuns la cateva zeci de metri de locul ciocnirii.

CITESTE SI: La Timisoara sau la Giroc, pana la urma? Ce se intampla cu noua sala polivalenta de 16.000 de locuri? 

Motociclistul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la spital in stare foarte grava. Medicii fac eforturi sa ii salveze viata, fiind nevoiti sa execute manevre de resuscitare.

UPDATE
In ciuda eforturilor facute de medici pentru a-l tine in viata, motociclistul a murit dupa ce a ajuns la spital.

Un barbat de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Infratirii din Timisoara, iar la intersectia cu strada Baader nu a respectat semnificatia indicatorului ‘cedeaza trecerea’ si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un barbat de 31 de ani. In urma accidentului a rezultat decesul motociclistului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, si a fost transportat la UPU pentru recoltarea probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sarbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

sursa foto: INFO TRAFIC jud. Timiș

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.