Ciocnire in lant pe una dintre cele mai aglomerate sosele din Timis. O soferita a ajuns la spital

TIMIS. Cinci masini au fost implicate intr-un accident in lant pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Timis.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Patru oameni au ajuns la spital. VIDEO 

Ciocnirea a avut loc inainte de lasarea serii. Un sofer conducea catre Jebel iar la coborarea de pe podul din apropierea localitatii Sag catre Jebel a vrut sa faca un viraj la stanga, insa s-a trezit lovit din spate de… alte patru masini. Carambolul a fost provocat din cate se pare de al cincilea autoturism din coloana, condus de o femeie de 24 de ani.

Un barbat de 37 de ani a condus un autoturism pe DN 59 din directia Timisoara in directia Jebel, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stanga, moment in care a fost lovit din spate de mai multe autoturisme care se aflau in coloana in spatele sau. Cea de-a cincea masina din coloana nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa intrand in coliziune cu acesta si l-a proiectat in masinile din fata. Politistii efectueaza in continuare verificari pentru a stabili cu exactitate cele intamplate urmand a fi propusa masura corespunzatoare„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sarbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

In urma accidentului, soferita de 24 de ani a fost transportata la spital pentru verificarile medicale, dupa care va trebui sa dea explicatiile de rigoare si politistilor rutieri.

sursa foto: facebook.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.