Targ de antichitati si promotii estivale, in week-end, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Sfarsitul de saptamana aduce noi optiuni de petrecere a timpului liber pentru clientii Iulius Mall Timisoara: targ de antichitati si promoții estivale de pana la 70%.

Pasionati de antichitati? In acest week-end sunteti asteptati la Iulius Mall, acolo unde zeci de cunoscatori in domeniu isi vor etala pretioasele colectii. Targul de Antichitati va avea loc la parterul mall-ului, de vineri pana duminica inclusiv si va fi locul ideal de unde cei interesati vor putea achizitiona piese unicat sau rare, dar si numeroase obiecte a caror frumusete a sporit odata cu trecerea timpului. Colectionari din intreaga regiune au pregatit: bijuterii, ceasuri de colectie, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatica, filatelie, icoane, argintarie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, carti si multe altele.

Inca mai aveti timp sa profitati de promotiile estivale de la Iulius Mall Timisoara. Indiferent daca vrei sa fii in ton cu moda sau sa-ți pregatesti bagajul pentru concediu, ai acum ocazia sa descoperi promoții de pana la 70%, in magazinele tale preferate. Oferte tentate sunt la magazinele de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, accesorii, parfumerii, cosmetice si multe altele. Catalogul complet al promotiilor este disponibil pe pagina de Facebook si pe site-ul Iulius Mall Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.