I-a surprins pana si pe politistii de frontiera din Timis. Cum a vrut o mama sa isi scoata copilul din tara?

TIMIS. Cand este nevoie romanul devine foarte inventiv. A dovedit-o o tanara mama, care i-a uimit pe politistii de frontiera.

CITESTE SI: Suma uriasa de BANI descoperita in casa medicului Emil Urtila, vizat de perchezitiile facute la Timisoara si Arad in Dosarul ‘Diplome de licenta fara studii’! FOTO! 

Femeia in varsta de 29 de ani calatorea alaturi de un barbat cu doi ani mai tanar intr-un Volkswagen Passat catre Spania. Ajunsi la punctul de trecere a frontierei de la Cenad acestia au prezentat actele de identitate, care au fost in regula. Politistii de frontiera au trecut si la verificarea amanuntita a masinii, iar in urma acestui control au avut parte de o surpriza. Frontieristii au gasit ascuns sub bancheta din spate a autoturismului un copil. Femeia a recunoscut ca este fiul ei si le-a si prezentat un extras dupa certificatul de nastere al copilului, emis de autoritatile iberice.

CITESTE SI: Hot de biciclete, prins in actiune LIVE la Timisoara! VIDEO! 

Femeia a spus ca incerca sa il scoata din tara pe copil si sa ajunga cu el in Spania prin aceasta metoda deoarece nu avea documente legale care sa ii permita calatoria cu minorul in strainatate.

Calatoria celor trei a fost intrerupta de politisti, iar acum vor trebui sa dea socoteala pentru complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.