Atentie! Doua troleibuze si un autobuz isi modifica traseul pana la sfarsitul verii, la Timisoara

TIMISOARA. Noul santier care se deschide joi la Timisoara aduce si schimbarea de trasee pentru mijloacele de transport ale RATT.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Va fi NEBUNIE IN TRAFIC, la Timisoara. Interzis cu masinile pe mai multe strazi,in zona de nord, timp de o luna 

Doua linii de troleibuz si una de autobuz vor circula pe trasee partial schimbate. Liniile de troleibuz 14 si M14, dar si linia de autobuz 40 sunt cele vizate de schimbarile pricinuite de noul santier.

Mijloacele de transport vor circula pe traseul lor obisnuit de unde vin pana la Consiliul Europei. De aici vor merge pe Calea Aradului – strada Amurgului – Calea Sever Bocu. RATT a stabilit ca statiile de pe noul traseu al mijloacelor de transport sa fie la Consiliul Europei si la Dacia Service.

CITESTE SI: Intra in puscarie la un an de cand aproape ca au bagat in mormant un barbat, pe care l-au snopit in bataie, in Timis! 

Pe traseul de intoarcere al mijloacelor de transport nu se va schimba nimic, acestea circuland pe acelasi traseu.
Troleibuzele si autobuzele vor circula pe noile trasee din 20 iulie pana la incheierea lucrarilor de modernizare de pe Calea Sever Bocu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.