Mielut salvat din mijlocul flacarilor in Timis. FOTO!

TIMIS. Incendiile de vegetatie dau batai de cap in tot judetul pompierilor, care sunt chemati chiar si de mai multe ori pe zi sa opreasca valvataia de pe terenuri agricole in aceasta perioada.

CITESTE SI: Interventie inedita in Timis. Doua suflete salvate de pompieri

Asa s-a intamplat si ieri, cand fortele de interventie au fost solicitate in apropiere de Dudestii Noi.

Pompierii au ajuns la fata locului cu doua autospeciale cu apa si spuma, insa au fost ajutati si de patru voluntari si un excavator.

La un moment dat unul dintre pompieri a auzit un miel care behaia speriat de undeva din mijlocul flacarilor si risca sa moara ars de viu. Omul a cautat locul in care se afla mielul si fara sa stea pe ganduri a intrat si a scos din miljlocul valvataii bietul animal, care a fost tinut intr-o masina pana la finalul interventiei, ca sa se linisteasca.

CITESTE SI: Ochii la vopsea, pe cea mai noua pista din Timisoara! Ce se intampla daca e incalcat marcajul de biciclisti sau de pietoni? 
P

ompierii au reusit in cele din urma sa stinga si incendiul de vegetatie, care a mistuit nu mai putin de 35 de hectare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.