Coloana uriasa de fum langa Timisoara! Incendiu mare! Ce arde? FOTO!

TIMISOARA. Incendiu mare langa Timisoara. O coloana de fum se ridica in apropiere de comuna Parta si poate fi vazuta de la kilometri distanta.

CITESTE SI: Se DESFIINTEAZA locuri de parcare in centru, la Timisoara, si se fac piste de biciclete! Pe unde se va pedala? 

Un lan de grau a luat foc, iar pompierii au pornit in mare graba spre locul incendiului si incearca sa limiteze pagubele.

CITESTE SI: Politistii locali ‘INTRA LA APA’ in Timisoara si vor lumina malurile Begai! FOTO! 

Este vorba despre un incendiu destul de mare, dar inca nu putem estima exact despre ce este vorba. Se actioneaza cu trei autospeciale si doua masini de la Serviciul Voluntar pentru stingerea incendiului. Deocamdata nu este pericol de extindere si la alte culturi„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al ISU Banat.

Vom reveni cu amanunte!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.