Ce sa mananci ca sa traiesti 100 de ani?

Oua, cartofi dulci, peste si alge. Sunt doar cateva dintre alimentele pe care ar trebui sa le consumi des, daca vrei sa ajungi la 100 de ani, spune celebrul Jamie Oliver.

Cu 14 ingrediente pe care cunoscutul chef britanic le considera „eroi”, poti realiza mancaruri simple si inteligente.

CITESTE SI: Peste 11.000 de oameni la show-ul aerian de la Timisoara. A fost spectacol pe cer! GALERIE FOTO

Oliver spune ca trebuie sa mancam cat mai mult dimineata si tot mai putin pe parcursul zilei, sa bem multa apa si sa consumam carne de doua ori pe saptamana. Recomandari pe care le-a testat chiar el in cadrul unei diete care l-a ajutat si sa slabeasca.

CITESTE SI: Cea mai lunga pista de biciclete din tara ce leaga Timisoara de Serbia a fost receptionata. Acum arata impecabil! 

O dieta sanatoasa nu este neaparat despre goji si bauturi verzi, ci despre a gati destept cu ingrediente simple si sanatoase si a crea cele mai gustoase si apetisante preparate.

Descopera retetele celebrului chef pe gustarte.ro!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.