Locuri unde iti este INTERZIS sa ajungi vreodata!

Multi dintre noi ne dorim sa ajungem sa exploram fiecare coltisor al lumii insa, exista locuri in care accesul este interzis turistilor. Indiferent de cati bani doresti sa investesti in calatorie, in 10 locuri ale lumii, nu poti pasi. Pe langa asta, patrunderea in acele zone, indiferent daca a fost intentionata sau nu, se pedepseste cu inchisoarea sau chiar cu moartea. Iata care sunt cele 10 destinatii potrivit The Culture Trip.

CITESTE SI: Peste 11.000 de oameni la show-ul aerian de la Timisoara. A fost spectacol pe cer! GALERIE FOTO

Muntii Padurea Boemiei, Monte Rio, California. Unii dintre cei mai bogati, mai puternici si mai cunoscuti oameni din lume ajung pe aceasta frumusete californiana pentru a organiza petreceri salbatice. Oricine incearca sa intre neinvitat ajunge in inchisoare.

Pesterile Lascaux, Franta. Aceste minunate picturi preistorice din pesteri au fost odata deschise publicului, dar, din nefericire, au fost inchse in 1963, in incercarea de a le salva de la distrugere. Vizitatorii obisnuiau sa traga de ele, pentru a pleca cu bucati din acestea acasa.

Insula islandeza Surtsey. Aceasta mica insula a fost creata in timpul eruptiilor vulcanice oceanice din anii 1960. Accesul nu este permis deoarece oamenii de stiinta o studiaza pentru a incerca sa inteleaga cum se transforma o insula noua intr-un habitat.

Insulele Andaman. Daca ajungeti pe insula North Sentinel, nu veti scapa cu inchisoarea. Localnicii de pe aceasta insula din Oceanul Indian doresc doar sa fie lasati in pace. Asa ca obisnuiesc sa-si intampine vizitatorii atacandu-i cu sageti.

CITESTE SI: Cea mai lunga pista de biciclete din tara ce leaga Timisoara de Serbia a fost receptionata. Acum arata impecabil! 

Zona 51, Nevada, SUA. Deja nu mai este un secret ca in Zona 51 este interzis accesul. Daca turistii ajung oriunde in apropierea locului, vor fi luati la intrebari de agenti FBI sau CIA.

Capela din Tablet, Axum, Etiopia. Turistii care ajung in Etiopia isi vor dori sa viziteze Capela din Tablet, care gazduieste Chivotul Legamantului. Din pacate, accesul nu este permis. Numai pazitorul Arhului are voie sa intre.

Insula hawaiana Niihau. Exista un motiv foarte simplu pentru care turistii nu pot vizita acest paradis tropical: este proprietate privata. Invitatia poate fi facuta numai de catre familia Robinson.

Whites Gentlemens Club, Londra, Anglia. Clubul exclusivist al Marii Britanii este doar pentru domni – cei de elita. Daca nu sunteti membru si doriti sa va alaturati, 35 de membri existenti trebuie sa aprobe acest lucru.

Poveglia, Italia. Insula mica din Poveglia este cuprinsa intre Venetia si Lido. De ce este ilegal sa o vizitati? Cu mult timp in urma a existat un spital de boli mintale, unde se presupune ca au fost facute experimente asupra pacientilor, acestia fiind torturati pana la moarte. Oamenii cred acum ca locul este bantuit, iar administratia locala a interzis oricui sa-l viziteze.

CITESTE SI: S-a deschis traficul auto la Pasajul Jiul din Timisoara!

Ilha da Queimada Grande, Brazilia. Ilha da Queimada Grande este situata in Atlantic la circa 144 kilometri de zona costiera a orasului Sao Paulo din Brazilia. Desi arata fascinant, aceasta intindere de pamant ascunde un secret ingrozitor. Ilha da Queimada Grande este poreclita Insula sarpe, din cauza faptului ca gazduieste mii de vipere varf de lance aurii, o specie ucigasa extrem de periculoasa. Singurii carora le este permisa intrarea pe insula sunt oamenii de stiinta care vor sa studieze locul.

Sursa: One.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.