Doua orase din Timis raman fara apa la mijlocul saptamanii

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de modernizare a retelei si in in localitatile din judetul Timis. Doua orase raman miercuri fara apa timp de 6, respectiv 3 ore.

CITESTE SI: Zbori des cu avionul? Ti-a fost anulata vreodata cursa fara motiv sau a intarziat mult? Ti s-a pierdut bagajul? Afla ce drepturi ai ca pasager! Vino la Aeroportul Timisoara!  

Miercuri, 31 mai 2017, intre orele 8 si 14, se va intrerupe furnizarea apei in Ciacova, iar intre orele 12 si 15, in Jebel, pentru spalarea retelelor de distributie a apei din cele doua localitati.

Programul de spalare a conductelor urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

CITESTE SI: O strada importanta din Timisoara intra in modernizare si va fi mai lata! Unde vor fi amenajate 2 sensuri giratorii? 

Compania recomanda clientilor sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa adecvate, care sa le acopere necesarul de apa pentru perioada anuntata. La reluarea alimentarii cu apa rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele mentionate sa curga apa tulbure. Aquatim precizeaza ca aceasta perturbare va fi de scurta durata si recomanda sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.