Gasca Zurli show, targ de antichitati si alte surprize, in weekend, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Vreti sa ii faceti o bucurie celui mic si sa ii daruiti o intalnire cu trupa fenomen Gasca Zurli? Sunteti pasionat de antichitati sau cautati produse care asigura un tonus sanatos? Iulius Mall Timisoara va asteapta in acest final de saptamana cu un program incarcat de evenimente.

De vineri pana duminica, demisolul Iulius Mall primește parfumul nostalgic al obiectelor cu patina timpului, prin Targul de Antichitati. Aproximativ 40 de colectionari vor impartași clientilor din poveștile pieselor pastrate cu grija din timpuri de demult și le vor oferi prilejul de a-și imbogati caminul cu articole a caror valoare este sporita de trecerea anilor. Bijuterii, ceasuri de colectie, viniluri, aparate foto vechi, obiecte vintage, numismatica, filatelie, icoane, argintarie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, carti și multe alte propuneri vor fi prezentate la targ.

Iulius Mall Timisoara organizeaza, la final de saptamana, o noua editie a Targului de Produse Naturale si Bijuterii Terapeutice. Persoanele care doresc sa isi imbunatateasca tonusul sau cele preocupate de un stil de viata sanatos sunt asteptate, de vineri pana duminica inclusiv, la parterul mall-ului. Aici, zeci de expozanti vor fi prezenti cu o gama interesanta de produse naturale: articole medicinale, sapunuri, creme naturale, miere, bijuterii cu pietre pretioase si antialergene, produse alimentare fara conservanti, ciocolata de casa, articole din lemn si multe altele.

Cu doar cateva zile inainte de Ziua Internationala a Copilului, Gasca Zurli vine la Iulius Mall Timisoara la o intalnire deosebit cu micutii lor fani. Sambata, 27 mai 2017, de la ora 18.00, membrii trupei vor urca pe scena din food court cu un super show, antrenant si amuzant. Intrarea este libera pentru toti prichindeii care doresc sa cante si sa danseze impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Truli, Zdranganel, Tura Vura, Zana Buna sau Tanti Prezentatoarea.

Si duminica, copii vor avea parte de o surpriza pe placul lor: o noua piesa de teatru de papusi – Hansel și Gretel. Marionetele vor prinde viata si isi vor istorisi pataniile de la ora 12.00, in food court-ul Iulius Mall

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.