Sambata, Gasca Zurli face super show pentru copii, la Iulius Mall Timisoara!

TIMISOARA. Cu doar cateva zile inainte de ziua lor, Iulius Mall Timisoara le face o super surpriza copiilor: un spectacol marca Gasca Zurli. Sambata, 27 mai 2017, de la ora 18.00, membrii trupei, care a generat un adevarat fenomen in randul micutilor, vor urca pe scena cu un super show, antrenant si amuzant.

Evenimentul va avea loc in food court, intrarea fiind libera pentru toti prichindeii care doresc sa cante si sa danseze impreuna cu Fetita Zurli, Clopotel, Truli, Zdranganel, Tura Vura, Zana Buna sau Tanti Prezentatoarea.

Evenimentul va fi transmis in direct pe un ecran de mari dimensiuni, amplasat in food court. Astfel, toti cei care doresc sa vizioneze indragitul show o vor putea face in cele mai bune conditii.

Timp de o ora, micii spectatori vor avea ocazia sa se distreze impreuna cu personajele lor indragite, incantati sa le fie alaturi in peripetiile pline de haz, dar, totodata, educative.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Asta este inca un exemplu a faptului ca prostia vinde in Romania. Fiind luat de valul celor din jur am dus si eu copilul la adunarea asta ca spectacol nu poate fi numit. absolut penibil ca parinte sa asisti la asa ceva….dar hei cine sunt eu sa judec pe alti. aleg sa nu mai merg.