Hoti de buzunare prinsi in tramvai la Timisoara. Ce le-au putut face politistii?

TIMISOARA. Agentii Politiei Locale au calatorit o zi intreaga cu mijloacele de transport si au dat zeci de amenzi si au prins si trei hoti de buzunare.

CITESTE SI: In premiera in Romania! Cum vor fi amendati soferii din Timisoara, dupa omologarea si certificarea radarelor si a detectiilor de trecere pe rosu? Explica seful Politiei Rutiere Petru Rumega in INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook in Timisoara  

Politistii locali au urcat joi in tramvaie si autobuze si nu au coborat cu mana goala. In apropiere de statia din Piata Libertatii au descoperit in tramvaiul 5 si trei persoane cunoscute pentru furtul din buzunare. Agentii i-au dat jos pe cei trei din garnitura si i-au legitimat, moment in care au descoperit ca actele de identitate ale celor trei erau expirate. Cei trei, doua femei si un barbat, nu au putut fi retinuti pentru ca nu savarsisera nicio infractiune.

CITESTE SI: Imagini spectacol, pe repede-inainte, cu operatiunea de strapungere de la Pasajul Jiul din Timisoara! VIDEO!

Barbatul si cele doua femei au fost dusi la sediul Politiei Locale, unde au fost amendati pentru calatorie frauduloasa cu mijloacele de transport RATT, dar si pentru ca aveau actele de identitate expirate.
Actiunea politistilor locali s-a desfasurat pe toata durata zilei, iar acestia au dat 25 de amenzi pentru consumul de alcool, comert ilicit in apropierea statiilor RATT, autovehicule parcate in statii. Actiunile agentilor vor continua si in zilele urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.