Mii de gulgute au luminat Piata Unirii din Timisoara, la Festivalul Luminii. FOTO!

TIMISOARA. Peisaj de vis pe inserat in inima Timisoarei. Mii de gulgute au luminat Piata Unirii la cea de-a opta editie a Festivalului Lumii.

CITESTE SIAccident la iesirea din Timisoara! 4 masini implicate

 

Ploaia care a cazut din belsug sambata le-a incurcat putin planurile organizatorilor care au pregatit peste zi ateliere de pictura, origami, atelier de jonglerii, atelier de orientare, ateliere de realizat cosuri din nuiele si atelier handmade prin care participantii au putut descoperi noi moduri de a folosi materialele reciclabile.

Pentru pitici au fost organizate ateliere de facepainting si diverse jocuri ale cercetasilor.

CITESTE SI: Timisoara 89ers incheie sezonul regulat din fotbalul american cu o victorie. Banatenii inving Clujul dupa o repriza secunda perfecta 

Surpriza cea mare a venit insa odata cu lasarea intunericului. Iluminatul public a fost oprit, iar intreaga piata a fost luminata cu peste 5000 de gulgute (cutiute din hartie cu cate o lumanare inauntru).

Seara s-a incheiat cu un spectacol de foc.

FOTO: Virgil Simonescu

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cauta in dictionar ce inseamna gulguta, jurnalistule :-))