Pana unde merge tupeul? Ce au descoperit politistii din Timis dupa ce au tras pe dreapta un sofer

TIMIS. Un control de rutina al politistilor timiseni a dus la o descoperire care i-a surprins pana si pe agenti.

CITESTE SI: E oficial! Vom avea prima maternitate NOUA la Timisoara! Unde se muta Odobescu? 

Noaptea trecuta politistii din Deta au oprit la Voiteg o autoutilitara pentru un control de rutina. La volan era un barbat de 41 de ani, caruia agentii i-au cerut sa sufle in fiola. In urma acestui test, politistii au descoperit ca barbatul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat. La o cercetare mai amanuntita a aparut si prima surpriza pentru agenti: omul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

CITESTE SI: Vom avea spectacol pe cer la apus de soare! Miting aviatic pe Aeroportul International Timisoara! Surpriza uriasa ce s-a pus la cale!

In urma acestor descoperiri, politistii au verificat si masina pe care o conducea barbatul, iar in ea au gasit un pistol si doua cartuse de manevra, pe care acesta le cumparase din Franta, dar pentru care nu avea permis.

Astfel, barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului, conducere fara permis, contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.