Zeci de portocali coloreaza spatiile exterioare ale Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Daca doriti sa va faceti o idee despre miresmele care va vor rasfata simturile in parcul de peste 55.000 mp din ansamblul mixt Openville Timisoara, mergeti la Iulius Mall! Aici, peste 20 de ghivece cu portocali ii incanta vizual, dar mai ales olfactiv, pe clientii veniti la cumparaturi. Arbustii, exotici pentru Timisoara, provin din Italia, de la aceleasi pepiniere unde cresc arborii care vor fi plantati in cel mai mare parc suspendat din tara.

Parfumatii portocali pot fi admirati in zona Curtii de Onoare si pe terasele restaurantelor. In plus, zeci de ghivece cu arbori de tisa, bonsai, buxus, azalee, hortensii si alte specii de arbusti infrumuseteaza intrarile principale in Iulius Mall Timisoara.

Tot in aceasta primavara, peisagistii ansamblului Openville au amenajat si arealul din imediata vecinatate a cladirii de birouri United Business Center 2, unde au amplasat trei pergole, ideale pentru momente de recreere. Peste 1.100 mp de gazon special si numeroase plante si flori aduc un plus de farmec intregii zone. Acestea se adauga celor 11 platani impozanti, plantati in toamna anului trecut, unii cu varsta de 120 de ani.

In ansamblul Openville, timisorenii se vor bucura de un parc unicat in Romania, prin proportii, dar mai ales prin amenajare. Noua zona verde din inima Timisoarei se va desfasura pe 55.000 mp, fiind cel mai mare parc suspendat din tara. Totodata, va impresiona prin amenajarea sa originala, peste o dala urbana, urmand a fi creat de la zero peste parcarea subterana a ansamblului.

Alei de promenada, carusel pentru copii, lac, fantani arteziene, 20.000 de arbusti, 1.000 de arbori, suprafete intinse acoperite cu gazon special pe care vizitatorii se vor aseza linistiti sunt doar cateva dintre componentele spatiului verde din ansamblu.

Proiectul Openville, dezvoltat in proximitatea Iulius Mall, va include: sapte cladiri de birouri clasa A (130.000 mp), printre care si cel mai inalt imobil office din Romania, o suprafata aditionala de retail de peste 60.000 mp, 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice cu priveliste spre parc, cinema multiplex, fresh market, sali pentru evenimente si 4.050 de locuri de parcare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.