‘Ce frumoasa esti, vrei sa apari in reclame? Hai sa iti facem niste poze!’ Tie ti s-a intamplat, in centru, la Timisoara? Fotografii insistenti au patit-o!

TIMISOARA. Stau pe strada in centrul Timisoarei, mai ales in zona strazii Alba Iulia, unde agaseaza trecatorii cu intrebari si invitatii. Este vorba de mai multi tineri care incearca sa-i convinga pe timisoreni sa accepte sa le faca un set de poze profesioniste, evident, contra cost. Ii ademenesc promitandu-le cariere fulminante in modelling sau publicitate.

CITESTE SI: Final de sezon INCENDIAR in Liga 1. Din sezonul 1977/8 nu a mai fost atat de strans. Atunci Poli Timisoara putea castiga titlul 

Politistii Locali au amendat o firma din Timisoara care acest obiect de activitate, si au descoperit ca aceasta nu avea acord de functionare pentru fotografiere. Aceasta are sediul pe strada Alba Iulia, si in utimele doua zile a fost amendata de doua ori cu cate 1.500 de lei. In urma celor doua sanctiuni aplicate, s-a propus suspendarea activitatii societatii pe o perioada de 30 de zile.

Politia Locala Timisoara precizeaza ca nu au existat sesizari ale cetatenilor care sa reclame faptul ca angajatii firmei ii deranjeaza in timp ce desfasoara activitati de publicitate, iar in momentul in care observau patrulele de politisti locali ca se apropie se fereau pentru a nu fi luati la intrebari, stiind ca nu este permis sa promoveze evenimente pe domeniul public in zona centrala a orasului„, transmit politistii locali.

CITESTE SI: Prima statie de incarcare pentru masini electrice la Timisoara. Unde a fost instalata? 

O alta firma, din Complexul Studentesc, s-a ales si ea cu doua amenzi de cate 2000 de lei pentru ca functiona tot fara autorizatie. Si in acest caz politistii au intocmit documentele pentru suspendarea activitatii pe urmatoarele 30 de zile.

In urma cu cateva zile, Cristi Brancovan a postat un video pe pagina sa de Facebook, realizat pe strada Alba Iulia, in care i-a surprins pe cei care le propuneau trecatorilor sedinte foto, si i-a indemnat pe timisoreni sa fie precauti, ca sa nu cada in capcana.

Feriți-vă de țeapa cu agenția de modelling și ședințe de machiaj/foto gratuite. Au vrăjeală adaptată pentru oricine. În Timișoara îi găsiți în centru, pe str. Alba Iulia. Câștigurile lor îi fac invidioși si pe hoții din buzunare. Redistribuiți pentru a determina, prin presiune publică, intervenția autorităților, dar și pentru ca potențialele victime să-i ocolească pe țepari.

Posted by Cristi Brâncovan on 6 Mai 2017

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.