Permisele, Pasapoartele, Inmatricularile, Posta, toate pe un singur etaj la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Iulius Mall Timisoara te ajuta sa economisesti timp si iti ofera o gama completa de servicii, dispuse pe un singur etaj.

Odata cu integrarea Iulius Mall in ansamblul mixt Openville si inaugurarea cladirii de birouri United Business Center 2 (UBC 2), toate serviciile din centrul comercial au fost relocate pe un singur nivel, astfel incat clientii sa le gaseasca mult mai usor.

Iulius Mall Timisoara vine in intampinarea persoanelor active, care doresc sa economiseasca timp in realizarea diverselor activitati zilnice, si le pune la dispozitie zeci de servicii, toate situate la acelasi nivel. Astfel, de curand, clientii mall-ului si cei care lucreaza in cladirea de birouri UBC 2 a ansamblului Openville Timisoara vor gasi la etajul mall-ului numerosi operatori.

Clientii au avantajul proximitatii fata de o varietate de servicii importante, de la cabinete si policlinici medicale, birouri de schimb valutar, pana la reprezentante bancare, brokeri de asigurari, agentii de turism si altele.

In plus, Biroul de Examinari si Sala de Sustinere a Examenului pentru Obtinerea Permisului de Conducere, Biroul pentru Permise de Conducere, Biroul Inmatriculari Auto, Posta Romana si Directia Fiscala Taxe si Impozite sunt situate in acelasi perimetru. Din a doua jumatate a lunii mai, clientii vor gasi la etajul mall-ului si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Timis.

Parintii au la dispozitie o gradinita si un centru educational pentru cei mici. In plus, prichindeii se pot distra in voie la cele doua spatii de joaca.

Tot la etajul mall-ului se regasesc un salon de coafura si manichiura pentru adulti, dar si o frizerie pentru copii, un salon de spa si masaj, un solar si servicii de remodelare corporala. Zona este completata cu un magazin de optica medicala si unul cu produse naturiste.

Pe langa avantajul de a avea biroul la doi pasi de zeci de servicii, angajatii care lucreaza in cladirea office UBC 2 beneficiaza si de discount-uri de pana la 20% la accesarea acestora, datorita apartenentei la programul „Card Partener”, creat special pentru ei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.