Alerta pe Bega. Barbat dat disparut in apele raului, la Timisoara

TIMISOARA. 1 mai muncitoresc nu a putut fi sarbatorit in liniste de pompierii din Timisoara, care au fost solicitati de urgenta la o interventie pe Bega.

CITESTE SI: Migranti din patru tari prinsi la granita cu Romania

Un apel la 112 a dat alarma, unde cel care a sunat a solicitat ajutor deoarece un barbat a intrat in apele raului Bega si nu a mai iesit la suprafata. Echipaje de la pompieri, Politie si Salvare au ajuns repede la fata locului si au inceput cautarile.

Am primit un apel cum ca o persoana de sex masculin ar fi intrat in apa si nu ar mai fi iesit. La locul interventiei ne-am deplasat cu doua barci de salvare, 6 subofiteri si doi scafandri. De asemenea la fata locului sunt forte de la Politie si o ambulanta cu medic. Cautarile se executa in zona canalului Bega, pe langa autogara„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Bogdan Mutu, purtator de cuvant al ISU Timis.

UPDATE: La aproximativ o ora de la inceputul cautarilor, pompierii au reusit sa il gaseasca pe barbatul dat disparut in apele canalului Bega. Din nefericire, barbatul era mort.

Interventia a durat aproximativ o ora. A fost ingreunata de curentii de aer, care erau foarte puternici si de vizibilitatea redusa in apa, deoarece apa era foarte tulbure. Este vorba despre un barbat de aproximativ 50 de ani„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Bogdan Mutu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.