Interventie grea pentru pompierii din Timis. Catel scos la lumina de oameni cu suflet mare.VIDEO!

TIMIS. Pompierii au mai dovedit inca o data ca pentru ei fiecare viata conteaza, si au avut parte si de ajutor la o interventie in judet.

CITESTE SI: Si-au impartit punctele. Poli Timisoara obtine doar o remiza in fata lui ASA Targu Mures 

Apelul a venit de la un barbat care a gasit un caine cazut intr-un canal fara capac aflat la marginea Lugojului. Omul din intamplare pe o strada de la periferia Lugojului, cand a auzit un caine latrand. S-a apropiat de unde se auzea latratul si a a zarit un catel speriat si agitat care cazuse intr-un canal. Omul a pus mana pe telefon si i-a chemat pe pompieri.

CITESTE SI: S-au intocmit cereri de demisie pentru Grindeanu, Dragnea si Tariceanu, la Timisoara. Unde au fost depuse? 

Ca prin minune, cand i-a vazut pe salvatori, cainele a incetat sa mai latre si s-a linistit. Pompierii au folosit o scara pe care au bagat-o in groapa, iar unul dintre ei a intrat dupa caine. Imediat ce a fost scos din canal, catelul a plecat de langa salvatori, insa fara sa fuga.
La finalul misiunii, pompierii au fost cei care au si acoperit canalul pana la anuntarea firmei care se ocupa de canalizare la Lugoj. Avand in vedere pozitionarea acestuia, exista pericolul ca si un om sa cada in acel canal daca nu era atent.

Citeste mai multe: AICI

Operațiune de salvare a unui cățel.Cainele a căzut intr un canal

Posted by Lugoj Info on 10 Februarie 2017

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.