Ce se intampla cu factura la apa in 2017, in Timisoara? Anuntul reprezentantilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim a decis ce se va intampla cu facturile timisorenilor in anul care vine. Mai mult decat atat, furnizorul de apa a promis lucrari de sute de milioane de euro.

CITESTE SI: Vrei sa fii politist in Timisoara? Zeci de posturi sunt scoase la concurs! 

Timisorenii vor plati facturile de apa la fel sau chiar mai mici si anul viitor. Reprezentantii Aquatim au anuntat ca, dupa ce in 2016 tarifele la apa si canalizare au scazut, nici anul viitor ca nu vor creste pretul de facturare pentru metrul cub de apa consumat si nici pentru serviciile de canalizare.

„Tariful apei a scazut datorita scaderii TVA. Daca scade TVA, evident ca poate sa scada si tariful de apa. Noi, cu tariful actual, care este printre cele mai mici din tara, gestionam costurile, dar si partea de dezvoltare” , a declarat Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

CITESTE SI: ALERTA la Timisoara! Se asteapta la ce e mai rau! Decizia pompierilor din Timis 

In prezent, pretul de facturare la apa este de 0,00311 lei, iar la canalizare de 0,00341 lei.

CITESTE SI: ‘Ii vom usca!’ Ziua in care multi timisoreni vor plange!

In plus, pentru anul viitor, reprezentantii Aquatim au propus lucrari de aproximativ 180 de milioane de euro. Din acesti bani ar urma sa fie construite 13 statii de tratare a apei si reabilitate alte 9 statii, dar si extinse retelele de apa si canal. De asemenea, reprezentantii companiei vor ca si in viitor sa continue investitiile in inovatie si cercetare.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.