9 familii in culmea fericirii la Timisoara! Au primit cel mai frumos cadou in prima zi Craciun

TIMISOARA. Mos Craciun a venit cu adevarat incarcat pentru cateva familii din Timisoara.  O multime de mamici aflate in maternitatile de stat din oras si-au tinut pentru prima data in brate copilasii.

CITESTE SI: O incantare pentru sufletul oricarui banatean! Imagini vechi cu Timisoara pe care, poate, nu le-ai mai vazut! VIDEO! 

In prima zi de Craciun, la maternitatea Odobescu au venit pe lume doi baietei, ambii de dimineata. In ambele cazuri , nasterile au fost facute prin cezariana.

Colegii medicilor de la Odobescu, cei de la maternitatea Bega, au fost insa mai ocupati in ziua de Craciun. Acestia au ajutat la aducerea pe lume a opt bebelusi, dintre care sase au fost baieti si doua fetite. In trei dintre cazuri nasterea a fost naturala, in timp ce patru mamici au nascut prin cezariana.

CITESTE SI: Aproape ca nu-l mai recunosti! Spitalul din Timisoara care se modernizeaza de la o zi la alta! Ce surprize au pacientii? FOTO  

O mamica are parte de fericire dubla de Craciun, deoarece a adus pe lume gemeni, doi baieti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.